Sobre Nosaltres

YourPlastics® neix a causa de l’alt nivell de contaminació actual al planeta generat en gran part per l’excés de plàstics aplicats a productes d’embalatge de curta vida que s’acumulen als abocadors.

valors

Desde els seus inicis, YourPlastics® sempre ha buscat:

Coneix més sobre YourPlastics

Els nostres productes

YourPlastics® disposa de més de 2000 productes estàndard i artícles tècnics fabricats en plàstico 100% reciclat. Consulta aquí tots els productes que tenim.

Acerca de YourPlastics. Imagen de un camino de madera construido por YourPlastics.
Acerca de YourPlastics. Imagen de un stand de YourPlastics en la fira de Lleida.

Fires

YourPlastics® participa a fires exposant les seves fabricacions als nostres stands. Si vols conèixer més de YourPlastics® i veure els nostres productes, estarem encantats de rebre’t al nostre mostrador. Entra a la pàgina fires per a veure les fires en les que hem participat i el que hem exposat, així com veure en quina fira o fires estarem pròximament.

Blog

Consulta aquí les últimes notícies de YourPlastics®, estigues al corrent de les últimes novetats en productes, construccions, etc. No et perdis cap novetat ni cap dels nostres projectes i exposicions.

Acerca de YourPlastics. Imagen de un Ecopunto construido por YourPlastics.
Acerca de YourPlastics. Imagen de

Projectes realitzats

Al llarg de la nostra història hem realitzat diversos projectes que han contribuït a fer un planeta més sostenible i respectuós amb el medi ambient, consulta els nostres projectes al botó que tens a continuació i coneix millor el que fem a YourPlastics®.

    Accepto l' avís legal i la políticad e privadesa

    Accepto rebre correus comercials de YOURPLASTICS®

    Contacta amb nosaltres

    Si has arribat fins aquí és perquè tenim alguna cosa en comú: t’interessa reduir l’impacte de residus al medi ambient. Explica’ns que estàs buscant i ens posarem en contacte per donar-te la millor opció